top of page

SPECIALEVENEMANG

SNAPPHANEFESTEN - "Snappis"

Februari

Våran alltid efterlängtade bal! Med Ursnapphanen som värd är denna bal fylld med roliga traditioner och historier. Här samlas Krischaniter från alla generationer och delar en tramsigt spektakulär kväll tillsammans! 

Ärade Snapphanar och Snapphönor!

Varje år återvänder jag under älskade februari månad,

för att låta er fira i min ära.

Spänn öronen, då ni inte vill missa det!

Ses på Snappis!

Göingska hälsningar,

Hans Majestät Ursnapphanen

Kolla in vår ordbok för att klura vad värden menar!

snapphanebalen-04735.jpg

ÖLMÄSSAN

September 

Kristianstads Nation är den enda nationen som årligen håller en mässa med ölprovning för studenter!


I Sverige och Skåne kan man hitta flertalet mikrobryggerer. Tyvärr är det oftast massproducerad öl som säljs i pubar och barer. På Kristianstads Nation vill vi utmana denna trend och håller därför Ölmässan varje höst, tillsammans med flera lokala mikrobryggerier. Detta är din möjlighet att utöka dina ölkunskaper och träffas på ett unikt evenemang!

20170929-_DSC0273.jpg

NOVISHFESTEN - Tornafesten

Varje termin

Varje termin välkomnar vi våra nya medlemmar med en fantastisk fest!  Förvänta er sittning, live-akter och klubb. Ju fler desto bättre - därför organiserar vi detta event tillsammans med våra vänner på Sydskånska, Helsingkrona, och Hallands Nation!

Var beredd på en rolig kväll längs Tornavägen - gatan som delas av dessa nationer. Tornafesten är det perfekta tillfället för dig att lära känna nya, men även erfarna studenter från Tornanationerna. Gör ditt liv rikare med nya vänner och nya minnen!

Tornafesten 32.jpg
Snapphanefesten
Ölmässa
Novish party
bottom of page