SPECIALEVENEMANG

SNAPPHANEFESTEN - "Snappis"

Februari

Kristianstads mest efterlängtade bal! Med Ursnapphanen som värd är denna balen fylld med roliga traditioner och historier. Här samlas Krischaniter från alla generationer och delar en tramsigt spektakulär kväll tillsammans. 

Ärade Snapphanar och Snapphönor!

Varje år återvänder jag under älskade februari månad,för att låta er fira i min ära. Spänn öronen, då ni inte vill missa det!

Ses på Snappis!

Göingska hälsningar,

Hans Majestät Ursnapphanen

Kolla in vår ordok för att klura vad den oväntade värden menar!

ÖLMÄSSAN

September - Ölmässan 2019: 14/9

Kristianstads Nation är den enda nationen som årligen håller en mässa med ölsmakprovning för studenter!


I Sverige och Skåne kan man hitta flertal mikrobryggerer. Beklagligen är det oftast massproducerad öl som säljs i pubar och barer. På Kristianstads Nation vill vi utmana denna trend och håller därför Ölmässan varje höst, tillsammans med flera lokala mikrobryggerier. Detta är din möjlighet att utöka dina ölkunskaper och träffas på ett unikt event.

NOVISCHFESTEN- Tornafesten

Varje termin - Novischfesten HT19: 28/9

Varje termin välkomnar vi våra nya medlemmer med en fantastisk fest. Förvänta er sittning, live-akter och klubb. Ju fler desto bättre - därför organiserar vi detta event tillsammans med våra vänner i Sydskånska, Helsingkronas, och Hallands Nation. 

Var beredd på en rolig kväll längs Tornavägen - gatan som delas av dessa nationer. Tornafesten är det perfekta tillfället för dig att lära känna nya och erfarna studenter från Tornanationerna. Gör ditt liv rikare med nya vänner och nya minnen!

 
 
 

KOM OCH TRÄFFA OSS!

Tornavägen 7, 223 63 Lund, Sverige

046 - 14 80 18​

Måndag: 11-13

Tisdag: 11-13

Onsdag: 11-13 & 17-19

Torsdag 15-17

Fredag-11-13

Part of

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Publisher: Hugo Lantz

© 2019 Kristianstads Nation