BOSTÄDER

Kristianstads nations studentbostadshus tillhandahåller 51 korridorsrum och lägenheter för sina medlemmar. Varje rum har en egen balkong och våra hyresgäster har tillgång till volleybollplan, pool, parkering, bastu och tvättrum. Bakom varje himmelsblå balkong med vita prickar bor en aktiv medlem, som efter viss tid kan få hyresrabatt, baserat på deras engagemang i Nationen.

HUSET & BOSTÄDERNA

Kristianstads nations studentbostadshus byggdes 1957 och har ännu inte fallit, trots många vilda fester. Beläget bara fem minuters promenad från universitetet, granne med LTH och en snabb cykeltur till stortorget kan det inte bli bättre! Detta är den mest idylliska platsen i Lund du kan bosätta dig på! 

Alla rum har egen balkong, tillgång till vår underbara pool, volleybollplan, bastu, parkering och  tvättrum.

Varje korridorrum har ett eget badrum med dusch, och delar ett kök och vardagsrum med 8 andra studenter.

ICA finns nära till hands och buss till Malmö och Lunds stadscentrum finns precis utanför huset. 

Huset:
4 lägenheter (2 rum och kök)
1 lägenhet (1 rum och kök)
45 korridorrum

Vill du bo här? Såklart! 

 
 

KORRIDORRUM

Typ: Korridorrum


Storlek: 20 kvm
Kostnad: 3215:-/månad minus engagemangsrabatt*


Privat badrum
El: ingår

Balkong: jadå!
Internet: ingår
Åtkomst till Bastu + pool + volleybollplan: ingår!
Tvättrum: ingår
Möbler: ingår inte

 
 
 

HUR DU ANSÖKER

NYA STUDENTER

Reserverade rum

Tillgängliga: 0

I början av varje termin reserveras flera rum för nya studenter.

Antalet tillgängliga rum beror på antalet hyresgäster som flyttar ut.

Våra bostäder är endast för våra medlemmar, så vill du bo hos oss behöver du vara medlem på Kristianstads nation. Det handlar ju inte bara om sovplats, utan om att bli en del av familjen! Alla hyresgäster hos oss har aktivt medlemskap. Under terminen finns det många olika möjligheter att engagera dig. Du kan t.ex. jobba på något av våra utskott, eller genom att bli förman. Varmt välkommen hem!

Hur kan jag engagera mig? 

 

ÖVRIGA STUDENTER

Tillgängliga: 0

Korridorrum

Övriga ansökningar för korridorrum hanteras av vår husförman, baserat på ditt engagemang på nationen. Ju mer du engagerar dig, desto större chans har du att få ett rum! Hur kan jag engagera mig? 

 

Återigen beror antalet tillgängliga rum på antalet hyresgäster som flyttar ut. Du bör därför anmäla dig genom att följa länken nedan för att registreras i vår bostadskö. Du måste uppdatera din bostadsansökan varje termin. Husförmannen kommer endast kontakta dig om du har fått ett erbjudande för ett korridorrum.

Är du inte medlem än men önskar att bli det, kan du fortfarande ha möjlighet att få ett rum. Du bör också fylla i anmälningsformuläret för att ställa dig i vår bostadskö!

 

Har du några frågor angående våra bostäder kan du kontakta vår husförman på houseforman@krnation.se

Lägenheter

Tillgängligt: 0

Våra lägenheter är reserverade för medlemmar som har varit engagerade i Nationen ett tag. Du kommer få information om när en lägenhet blir ledig på en av våra interna Facebook-grupper (jobbar- och förmannagruppen).

Hur kan jag engagera mig?