NOVISCH

VÅR NOVISCHPERIOD

Som novisch är det mycket du ska lära dig. Inte bara gällande dina studier utan även om hela studentlivet. Kristianstads nation hjälper dig med att komma rätt i allt det studentikosa som finns att lära sig!

Vårt mål är att erbjuda dig som novisch en variation av olika aktiviteter som ger dig chansen att förstå vad en nation kan erbjuda, och som lär dig mer om studentlivet. Alla våra aktiviteter kommer hållas digitalt för att det ska vara säkert för dig att delta. Däremot lovar vi att när tiderna bli bättre bjuds du in till en fysisk novischperiod på nationen där du får möjlighet att se allt vi har att erbjuda med egna ögon!

Varje vardag mellan 10-18 kommer våra förmän sitta på nationen där du kan svänga förbi så svarar de på alla frågor du kan tänkas ha om nationen och studentlivet. 

För dig som är intresserad av boende så finns det även ett novischlotteri där du har chansen att vinna ett rum på nationen. All info om våra bostäder och anmälan till novischlotteriet hittar du på den här sidan.

fin.jpg

NOVISCHAKTIVITETER

KRISTIANSTADS NATION

Här kan du hitta alla de aktiviteter som kommer hållas under novischperioden mellan den 30/8 - 17/9

How-2-Lund - 30/8

Lär dig allt om att hitta i Lund och alla sevärdheter! Det är jättekul!

Pubquiz - 1/9

Nu när du kan bokstavligt talat ALLT om Lund är det dags att sätta kunskaperna på prov i ditt livs roligaste quiz med ditt livs bästa priser! Det är jättekul!

Volleybollträning - 4/9

Senare i novischperioden kommer det vara en volleybollturnering. Har får du möjlighet att faktiskt lära dig spela så du kan fucking SLAKTA. Kan bli bar efteråt också. Det är jättekul!

8_edited.jpg

Grill med utomhusspel - 7/9

Grilla kan man göra och vår nation har en så satans bra grill. Det är ju gott med grill. Sen finns det utomhusspel också! Kanske volleyboll lol? Det är jättekul!

Spelkväll - 9/9

Min broder vi spelar spel. Jadå! Kom igen! Det är jättekul!

Volleybollturnering - 11/9

NU ÄR DET FUCKING DAGS! det är VOLLEYFUCKINGBOLL! Vinn helt sjuka bra priser! Kan bli bar efteråt också, kanske t.o.m en floatbar. Sjukt faktiskt. Det är jättekul!

Träning på Gerda - 13/9

Lightweight baby! Ain't nuthin but a peanut. Yeah buddy! Det är jättekul!

Filmkväll - 16/9

Varva ner med lite filmkväll. Behövs efter det sjuka gympasset och för att ladda upp till How-2-sittning imorgon. Det är jättekul!

How-2-Sittning - 17/9

Lär dig hur man sitter. Det är faktiskt viktigt att kunna det. Det är jättekul!

GEMENSAMMA NOVISCHAKTIVITETER
MED
ANDRA NATIONER

Här kan du hitta alla de aktiviteter som kommer hållas i samarbete med andra nationer.

Tornaspelen - 12/9

På denna spännande dag möts de olika tornanationerna i en mång kamp där vi vinner. Uppenbart eftersom vi är bäst. Men det är också kul för andra! Det är jättekul!

Tornafesten - 25/9

FETASTE festen i SEPTEMBER! Alla tornanationer, utom VGs för de är tråkiga och försöker gå sin egna väg och låtsas vara city vilket är lite drygt men jaja förresten har deras seniors ingen koll på nåt och kommer med superskumma och dumma förslag framförallt om KK, har en riktig dunderfest ihop. Nåt du verkligen inte vill missa! Det är jättekul!

Om du vill ta del av allt det roliga Kristianstads nations novischperiod har att erbjuda är det bara att bli medlem hos oss!

Vill du bli medlem kan du bli det här och glöm även inte att gå med i novischernas facebook-grupp

Vi ses när novischperioden börjar!

104211654_3073299379373010_1719355209300

INSKRIVNING

Om du vill ta del av novsichperioden, och allt annat Kristianstads nation har att erbjuda, kan du skriva in dig på vår nation vardagar från och med den 23/8.

Mellan den 23/8 - 17/9 kan du varje vardagar mellan 10-18 träffa våra förmän som sitter på nationen och välkommnar dig till nationen och studentlivet. Leta efter huset med de prickiga balkongerna!

Missa inte chansen att bli med i Lunds bästa nation: Kristianstads nation!