NOVISCH

VÅR NOVISCHPERIOD

Som novisch är det mycket du ska lära dig. Inte bara gällande dina studier utan även om hela studentlivet. Kristianstads nation hjälper dig med att komma rätt i allt det studentikosa som finns att lära sig!

Vårt mål är att erbjuda dig som novisch en variation av olika aktiviteter som ger dig chansen att förstå vad en nation kan erbjuda, och som lär dig mer om studentlivet. Alla våra aktiviteter kommer hållas digitalt för att det ska vara säkert för dig att delta. Däremot lovar vi att när tiderna bli bättre bjuds du in till en fysisk novischperiod på nationen där du får möjlighet att se allt vi har att erbjuda med egna ögon!

Varje vardag mellan 10-12 och 16-18 kommer våra förmän sitta i ett zoom-rum där du kan hoppa in och så svarar de på alla frågor du kan tänkas ha om nationen och studentlivet. Zoom-rummet hittar du här.

För dig som är intresserad av boende så finns det även ett novischlotteri där du har chansen att vinna ett rum på nationen. All info om våra bostäder och anmälan till novischlotteriet hittar du på den här sidan.

fin.jpg

DIGITALA AKTIVITETER

Här kan du hitta alla de digitala aktiviteter som kommer hållas under novischperioden mellan den 18/1 - 12/2

Spelkväll - 21/1 & 4/2

Finns det något bättre än en spelkväll? Kristianstads nations första novischevent går av stapeln med en kul spelkväll där vi spelar spel som Among Us! Nästa chans för spelkväll kommer den 4/2. Ta med dina vänner och spela tillsammans med oss!

Game night.jpg

Träna hemifrån med Kristianstads nation - 26/1 & 9/2

Var det längesen du var på gymmet? Vill du komma i form? Eller vill du bara sträcka på dig efter att ha suttit och tentapluggat hela dagen? Då ser Kristianstads nation till att du får röra lite på dig! Den 26/1 håller vi ett tabatapass och den 9/2 ett cirkelpass så du kan få igång blodcirkulationen.

idrottKR.jpg

SpråkCafé - 28/1

Att lära sig nya språk är alltid kul och med så många internationella studenter i Lund kan vi lära oss av varandra! Kristianstads nations SpråkCafé är eventet för dig som vill lära känna nya människor och samtidigt öva på dina språkkunskaper!

LAGUAGE CAFÉ_KR_NY.png

Bake-along - 10/2 kl. 17:00

I februari inträffar en av årets största bak-högtid: fettisdagen! Öva upp dina färdigheter i att göra semlor tillsammans med våra bakförmän som digitalt instruerar i hur du gör den perfekta semlan, så du sen kan imponera på dina vänner på fettisdagen.

På styret - 12/2 kl. 18:00

Under hela novischperioden hoppas vi att du lärt dig ett och annat om Lund och om studentvärlden. Testa dina kunskaper i vår avslutande quiz-kväll där du också  har chans att lära dig det sista som du kanske missat.

FYSISKA AKTIVITETER

Vi vill självklart att du ska få uppleva allt nationens utskott har att erbjuda. Därför kommer vi anordna ytterligare en novischperiod i April, men denna gången kommer den ske på plats på nationen!

Som novisch hos oss har du en plats till den fysiska novischperioden och du blir även garanterad:

  • gratis matbiljetter du kan använda när vår verksamhet öppnar igen

  • novischbord på våra utskott

  • en novischsittning som lär dig den vet och etikett som finns i Lund

  • en uppvisning av allt vår nation och Lund har att erbjuda

Puben
Puben

Varje onsdag håller vi pub med god mat och ett brett dryckessortiment

Uteplatsen
Uteplatsen

Ha härligt häng på vår uteplats

Poolen
Poolen

Den enda nationen med pool

Puben
Puben

Varje onsdag håller vi pub med god mat och ett brett dryckessortiment

1/7

Om du vill ta del av allt det roliga Kristianstads nations novischperiod har att erbjuda är det bara att bli medlem hos oss!

Vill du bli medlem kan du bli det här och glöm även inte att gå med i novischernas facebook-grupp

Vi ses när novischperioden börjar!

104211654_3073299379373010_1719355209300