SOMMARKRISCHAN

 
Sommarkrischan

 

Sommarkrischan är Kristianstads nations sommarpub och slår upp sina dörrar varje sommar för de studenter som är kvar i Lund. Trots att många lämnar Lund under sommarmånaderna är det några tappra studenter kvar som vill avnjuta sommaren i Lund. Vi på Kristianstads nation vill ge studenterna möjlighet att njuta av vår fantastiska nation året runt och skapade därför Sommarkrischan. Under sommarmånaderna öppnar vi upp vår uteservering där solen alltid skiner och på de kyliga  sommarkvällarna kan du flytta in i våra nyrenoverade lokaler och fortsätta din kväll. Som vanligt har vi även det bästa ölsortimentet bland Lunds nationer men även somriga drinkar och goda alkoholfria alternativ. Till detta kan du alltid beställa våra klassiska hamburgare eller veckans burgare som våra förmän skapar varje vecka. 

Kom och förgyll din och vår sommar hos på Kristianstads nation och boka upp varje onsdag mellan 17:00-22:30 resten av sommaren för då är det Sommarkrischan!

 

 

_DSC0107.jpg
Boka

För att säkerställa att du får en plats Sommarkrischan rekommenderar vi starkt att du bokar några dagar innan då platserna tenderar att försvinna snabbt! Detta gör du enklast genom att skriva till sommar@krnation.se och så löser dem din bokning.

 

Då Corona (inte ölen) fortfarande är en grej får du endast boka 4 personer per bord. Vi ber dig även att respektera de regler och avstånd som gäller i lokalen och om du känner dig sjuk stanna hemma. 

Meny

För att se vår meny och beställa använder vi oss av appen WEIQ. Ladda bara ner appen så kan du enkelt beställa vid bordet och så kommer vi ut med din beställning. 

Ladda ner:

App store

Google Play

Annat

Kom ihåg legg och studentlegg!

Är du inte student vid Lunds universitet utan vid ett annat universitet? Då kommer du först behöva köpa ett gästkort. Nationens expedition håller öppet onsdagar mellan 16-17 och du är då välkommen att komma inom och köpa ett gästkort. Kan du inte den tiden? Hör du av dig till expen@krnation.se så kan vi säkert hitta en annan tid!