KRISCHANSTASPÄÄXEET

67407488_2834791739927190_59299053309001

Spex är en traditionell underhållningsform i Lund, och självklart har vi ett eget spex här på Kristianstads Nation! År 1985 grundade ett gäng studenter Krischanstaspääxet, nu känt som Lunds bästa Nationsspex. Det finns mycket som skiljer Krischanstaspääxet från vanliga teaterföreställningar och musikaler, och det som slår först är nog de stora och prevalenta humorinslagen. För att verkligen första vad vi menar måste du komma och bevittna atmosfären på en ordentlig Spääxföreställning. Tre gånger om året tar Spääxet till scenen, och du vill inte missa det!

För mer info om Krischanstaspääxet, gilla oss på Facebook eller besök vår Hemsida!

Loshultskuppen!

Loshultskuppen.jpg

Året är 1676. Skåne tillhör sedan 22 år Sverige, men allt är inte frid för det. När den svenska armén rör sig genom de göingska vidderna så korsas deras vägar av upproriska snapphanar och en irriterad lokalbefolkning. När det sen sprids rykten om att en iögonfallande summa av den svenska statskassan dessutom ska röra sig genom bygden, så börjar det smidas planer om kupp.

Köp era biljetter genom nortic.se eller följ biljettlänk längst ner.

Priser:

Biljett ordinarie - 150 kr

Biljett student/barn under 15 - 120 kr

För endast 40 kronor extra kan ni även uppgradera er biljett till en VIP-biljett. Då ingår det en enklare matbit i pausen och reserverad plats på teatern, hur bra deal är inte det?

Varmt välkomna till sommarspääxet Loshultskuppen!

Krischanstaspääxet drivs av Lunds studenter som sätter upp humoristiska och parodiska musikaler av högklassig underhållning i sann studentikos anda.

Billjetlänk: https://www.nortic.se/dagny/event/39710