top of page

QURATELET

IMG_3497_edited_edited.jpg

Quratelet är nationens verkställande ledning. Det består av tre heltidare, Qurator, ProQurator Ekonomi och Husförmannen, dessutom fyra halvtidare, ProQurator Social, PR-chef, Källarmästare och Notarien.

Anna Vass

Qurator q@krnation.seAnna Vass

Quratorn arbetar heltid på nationen och är ansvarig för att leda verksamheten. Quratorn är även nationens ansikte utåt, både mot aktiva medlemmar och alumner. Har du frågor gällande nationens verksamhet kan du kontakta q@krnation.se.

ProQurator Ekonomi pqe@krnation.se Mirona Mus

Proqurator ekonomi (PQe) är ansvarig för nationens ekonomi och arbetar heltid med de frågor som berör detta. Som PQe arbetar du med allt från bokföring till redovisning - ett toppenjobb för den som gillar siffror! Om du har frågor gällande nationens ekonomi kan du maila pqe@krnation.se.

Mirona Mus
47.png

ProQurator Social pqs@krnation.seEmma Öberg

Proqurator social (PQs) är en halvtidspost som innebär ansvar för nationens utskott och den löpande verksamheten. PQs har ständig kontakt med förmännen och är även ansvarig för utrustningen i köket och Gillis. Har du frågor gällande den löpande verksamheten kan du maila pqs@krnation.se.

PR-chef pr@krnation.se Megan Rothwell Guerra

PR-chefen arbetar på halvtid med att marknadsföra nationens verksamhet. En PR-chef har koll på nationens sociala medier och arbetar även med grafisk design. Om du vill komma i kontakt med PR-chefen kan du maila pr@krnation.se.

46.png
Hanna Molin

Notarie notarie@krnation.se - Hanna Molin

Notarie är en halvtidspost inom quratelet. Som notarie är du ansvarig för nationens interna kommunikation. Notarien arbetar även tätt tillsammans med novischförmännen för att välkomna alla nya medlemmar till nationen. Om du är social och gillar att träffa nya människor är det här posten för dig! Notarien nås på notarie@krnation.se.

Källaremästare km@krnation.se - Isabella Svensson

Källarmästaren är inköpsansvarig för nationen, både vad gäller mat och dryck, vilket innebär att du sköter kontakten med både befintliga och potentiella nya leverantörer. Du ansvarar även för dryckesutbudet och barutrustningen, samt för att nationens alkoholpolicy följs. Om du gillar mat och dryck, och att knyta nya kontakter för nationen är detta posten för dig! Källarmästaren nås på km@krnation.se.

44.png
43.png

Husförman husforman@krnation.se - Hanna Grönwall

Husförmannen är ansvarig för allt som rör huset. Du ser till att allt fungerar som det ska och ansvarar för att ringa exempelvis rörmokare eller elektriker. Du har även ansvar för boenden på huset, ser till att alla trivs och även för novischlotteriet i början av varje termin. Om du gillar att vara händig och ta ansvar är detta posten för dig! Husförmannen nås på husforman@krnation.se

bottom of page