top of page

QURATELET

IMG_0998.png

Quratelet är nationens verkställande ledning. Det består av tre heltidare, Qurator, ProQurator Ekonomi och Husförmannen, dessutom fyra halvtidare, ProQurator Social, PR-chef, Källarmästare och Notarien.

7_edited.jpg

Qurator q@krnation.seTora Paulsson

Quratorn arbetar heltid på nationen och är ansvarig för att leda verksamheten. Quratorn är även nationens ansikte utåt, både mot aktiva medlemmar och alumner. Har du frågor gällande nationens verksamhet eller om du är press kan du kontakta q@krnation.se. 

1.png

ProQurator Ekonomi pqe@krnation.se Isak Johansson

Proqurator ekonomi (PQe) är ansvarig för nationens ekonomi och arbetar heltid med de frågor som berör detta. PQe:n arbetar med allt från bokföring till redovisning - ett toppenjobb för den som gillar siffror! Om du har frågor gällande nationens ekonomi kan du maila pqe@krnation.se.

2.png

ProQurator Social pqs@krnation.se – Tommy Popovic

Proqurator social (PQs) är en halvtidspost som innebär ansvar för nationens utskott och den löpande verksamheten. PQs har ständig kontakt med förmännen och är även ansvarig för utrustningen i köket och Gillis. Har du frågor gällande den löpande verksamheten kan du maila pqs@krnation.se.

PR-chef pr@krnation.se Yasmin Mohamud

PR-chefen arbetar på halvtid med att marknadsföra nationens verksamhet. En PR-chef har koll på nationens sociala medier och arbetar även med grafisk design. Om du vill komma i kontakt med PR-chefen kan du maila pr@krnation.se.

3.png
1_edited.jpg

Notarie notarie@krnation.se - Moa Markefjäll

Notarie är en halvtidspost inom quratelet. Notarien är ansvarig för nationens interna kommunikation. Notarien arbetar även tätt tillsammans med novischförmännen för att välkomna alla nya medlemmar till nationen. Om du är social och gillar att träffa nya människor är det här posten för dig! Notarien nås på notarie@krnation.se.

Källaremästare km@krnation.se - Olivia Ingvarsson

Källarmästaren är inköpsansvarig för nationen, både vad gäller mat och dryck, vilket innebär att du sköter kontakten med både befintliga och potentiella nya leverantörer. Den ansvarar även för dryckesutbudet och barutrustningen, samt för att nationens alkoholpolicy följs. Om du gillar mat och dryck, och att knyta nya kontakter för nationen är detta posten för dig! Källarmästaren nås på km@krnation.se.

5_edited.jpg
6_edited.jpg

Husförman husforman@krnation.se - Markus Edberg

Husförmannen är ansvarig för allt som rör huset. Den ser till att allt fungerar som det ska och ansvarar för att ringa exempelvis rörmokare eller elektriker. Den har även ansvar för boenden på huset, ser till att alla trivs och även för novischlotteriet i början av varje termin. Om du gillar att vara händig och ta ansvar är detta posten för dig! Husförmannen nås på husforman@krnation.se

bottom of page