top of page

UTSKOTT

Våra förmän och mästare ansvarar alla för något utskott på nationen. Med allt från Bar till PR, så finns det garanterat en post för dig. Som förman kommer du in i Lunds härligaste gäng och får ta del av speciella fördelar och aktiviteter!

 

Vill du veta mer eller anmäla intresse? Maila: expen@krnation.se

Vill du hjälpa till lite då och då? Då kanske det passar dig bättre att vara jobbare! Du får också förmåner men framförallt får du ta del av den mest strålande gemenskapen i Lund! 

ALLA UTSKOTT

Utskotten

Lunch & Bak

Bak- och lunchutskottet passar dig som gillar eller är sugen på att prova att baka och laga mat! Det är det perfekta sättet att hänga samtidigt som du skapar något tillsammans med andra! 

Teamet: 1 mästare, lunchförmän, bakförman

Jobbare behövs: ja!

Baren

Baren är utskottet för dig som vill blanda drinkar eller servera late-night snacks. Det passar även den som vill prova att stå på andra sidan kassan och socialisera någon kväll i månaden! 

Teamet: 1 mästare, barförmän

Jobbare behövs: ja!

Pub

Kan du inte  välja mellan mat och drinkar? Då är detta utskottet för dig! Hit kommer man för härligt häng med god mat och underhållning. Vi anordnar även flera event på puben under terminen: liveakter, brädspelskvällar och mycket annat!

Teamet: 1 mästare,  pubförmän

Jobbare behövs: ja!

Klubb Bruket

Klubb Bruket bjuder på massa guilty pleasure låtar, goda drinkar och självklart en otrolig feststämning!

Teamet: 1 mästare, klubbförmän 

Jobbare behövs: ja!

Mat & Dryck

Sittningar

Att jobba på en sittning är något mellan en avslappnad pub och en högklassig restaurang. Gillar du att förbereda och servera riktigt god mat av hög kvalité, bör du prova att jobba på en sittning!

Teamet: 1 mästare, sittningsförmän

Jobbare behövs: ja!

Vierimästeriet

Vierimästeriet jobbar för att tacka alla som har engagerat sig hos oss. Här anordnar man tacksittningar, sångbokssittningar och såklart julfesten! Möt alla vännerna du lärt känna på nationen, och hjälp till med matlagningen  på köpet!

Teamet: Vierimästare

Jobbare behövs: ja! 

Sexmästeriet

Detta utskottet gör lite av allt! Här får du chansen att anordna specialbeställda event, vilket involverar allt från pub till klubb.

Teamet: Sexmästare

Jobbare behövs: ja!

Snapphanefesten

Detta utskottet planerar och arrangerar vår fantastiska årliga bal! Snapphanefesten i AF-borgen-  ett minne som ingen krischanit någonsin glömmer! Prova på att både ha kul och ta ett större ansvar på samma gång!

Teamet: Övermarskalk (balansvarig) och balutskottet

Jobbare behövs: ja!

Fest

Novischeriet

Älskar du att prata med nya människar och ge dem ett varmt välkomnande? Då har du hittat rätt! Här jobbar du med event och aktiviteter för novischer! 

Teamet: Notarie, novischförmän, Internationell sekreterare

Jobbare behövs: ibland!

Spääx

Varken en renodlad musikal, 

humorföreställning eller teaterpjäs egentligen, utan snarare en vild blandning av allt detta tillsammans.  Visst låter det kul?

I spääxfamiljen  kan du stå på scen, sjunga, spela instrument, bygga dekor, och mycket annat.

Teamet: Spääxförmän, Spääxansvariga

Jobbare behövs: ja!

NATU

Alla idéer är välkomna! NATionens trivselUtskott gör lite av allt. Här kan du hålla i spelkvällar, klättring, eller en konstkurs! Här hittar vi, planerar och organiserar aktiviteter där vi kan hänga och skapa minnen tillsammans!

Teamet: FAMN förmän

Jobbare behövs: ibland!

Sports

Sport  och idrott knyter vänskapsband. Gillar du kämpaglöden och sportandan? Kom över till den sportiga sidan! Här skapar du möjligheter till möten med lite flås.

Teamet: Sportförmän

Jobbare behövs: ibland!

Aktiviteter

Ansvarsposter

Har du en stadig hand? Eller rentav en stadig sångröst? Då passar rollerna som fanbärare eller Sånganförare dig! Dessa behövs framförallt under stora evenemang såsom Snapphanebalen!

Teamet: Sånganförare samt Fanbärare

PR & design

Lystring alla kreativa själar, detta är utskottet för er! Med allt från  sociala medier till affischdesign, finns det en bred variation på uppgifter. Om du dessutom letar efter en post som ger dig möjligheten att jobba tillsammans

med våra andra utskott, passar detta perfekt!

Teamet: 1 PR chef, designförman, sociala medier-förman, kommunikationsförman, sponsorförman, fotoförman, webbförman

Jobbare behövs: ibland

Allmänt

Vissa poster är direkt kopplade till nationens allmänna drift.

  • IT-förman

  • Gillis (nationens lokal) förman

  • Tvätt -och vikförman

  • Arkivförman

  • KNV-ansvarig

Upptäck alla poster >

Årliga events
 

Tycker du om att anordna event?

Varje år håller vi den enda ölmässan i Lund! Förvänta dig roligheter, öl och nya kontakter. Gillar du inte öl? Engagera dig i Tandem istället och gör vårt deltagande i  den årliga Tandemstafetten mellan Göteborg och Lund oförglömlig!

Teamet: Eventansvariga

Jobbare behövs: ja!

Allmänt
bottom of page